Om os

Vores mission

Er at inspirere folk til at åbne deres øjne, og se verden på en ny måde. Vores oplevelser minder folk om at magi kan findes hver dag og i hvert øjeblik, men at vi bliver nødt til at sætte tempoet ned, og se på verden omkring os for at opleve den.

Lena Mech

Chief Wonderer
Lena er firmaets hjerte og hjerne. Hendes passion for byer, gåder og spil, er grunden til at hun startede Institute of Wonder. Lena har igennem sit professionelle liv arbejdet inden for en række forskellige områder - fra historie til teater, over spil og nu iværksætteri.Men hele vejen igennem har der været én rød tråd - for ligegyldigt hvad har det altid været Lenas ønske, at få folk til at se magien i hverdagen, og undres over både små og store ting.

Peter Hyldahl

Wonder Producer
Peter hjælper til med den daglige drift af Institute of Wonder og har blandt andet ansvar for business development, produktion og levering af vores produkter. Peter har en stor erfaring med at skabe oplevelser og startups.

Anders Reimer

Wonder Administator
Anders er Institute of Wonders “schweizer kniv”. Med sin baggrund som projektleder og produktudvikler, sørger han for, at der er styr på alting, og at der bliver udviklet nye produkter. Han kan ikke modstå en god udfordring, og det var lige præcis derfor han takkede ja til at joine denne startup.

Patrick Jarnfelt

Wonder Maker
Patrick er en Wonder Maker og Lenas højre hånd. Uden hans support ville Institute of  Wonder ikke have eksisteret. Han tager sig af hjemmesiden, designer gåder for os og har generelt gode idéer til vores Puzzle Walks. 
Institute of Wonder
Vesterbrogade 74, 3. sal
1620 København V
CVR: 40213058
Tel: +45 21 44 73 81
info@instituteofwonder.dk

Hvor meget koster det?

Puzzle walket i Kødbyen koster 495 DKK og den i Assistens Kirkegård koster 595 DKK. Begge oplevelser anbefales til 2-4 spillere. Det betyder at du kan få oplevelsen fra 124 DKK pr. person.

Hvordan får jeg puzzle walk pakken?

Ved betaling kan du vælge lokal afhentning i Kihosk på Vesterbro eller levering pr. post.
Læs mere
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram